Op vrijdag 20 mei vanaf 16.30 uur is de aftrap van Fietsen op Zuid. Onder deze noemer werken we (DRIFT, de Fietsersbond en Gemeente Rotterdam) aan verschillende projecten om de sociale kansen van de fiets te benutten en de fietscultuur in Rotterdam-Zuid te versterken. Bij de aftrap is naast een korte introductie ook vooral veel ruimte voor ontmoeting en om mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

De aftrap is gecombineerd met een netwerkborrel van het bredere vernieuwingsnetwerk dat verleden jaar ontstaan is rond mobiliteit. Met de transitieagenda ‘nieuwe wegen inslaan’ heeft deze groep ondernemende Rotterdammers geschetst hoe mobiliteit katalysator kan worden voor een duurzame toekomst. Je bent zeer welkom om te horen wat hier de afgelopen maanden voor moois uit ontstaan is, en verder inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen, en misschien zelfs nieuwe plannen te smeden.

We zijn te gast bij Crooze, Veerlaan 19G te Rotterdam (in de Fenixloods Katendrecht). Een goede plek om gelijk een nieuwe generatie innovatieve en stijlvolle vervoersmiddelen te ervaren. En ook handig als je na afloop nog door wilt naar de Ronde van Katendrecht. Wil je erbij zijn? Aanmelden hoeft niet maar is natuurlijk wel handig voor de organisatie, dit kan via deze link. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Chris Roorda (roorda@drift.eur.nl).

FoZ-flyer-afrap