Onderzoek

Scriptie Fietsen op Zuid – Teun Kolner

Het programma Fietsen op Zuid bouwt aan een nieuwe fietscultuur op Rotterdam-Zuid. Een complexe opgave waarnaar nog veel onderzoek gedaan moet worden. Fietsen op Zuid zet zich ook in om meer onderzoek op Zuid te richten. We zijn blij dat we Teun Kolner – als student aan de masteropleiding ‘Stadsgeografie’ van de Universiteit Utrecht – hebben kunnen bijstaan in zijn zoektocht naar de vraag:

Welke factoren spelen een rol om het verschil in fietsgebruik te kunnen verklaren tussen autochtone en allochtone volwassenen op Rotterdam-Zuid en in hoeverre zijn er verschillen te constateren tussen de 1e en 2e generatie allochtonen?

Een interessant onderzoek, met uitkomsten die weer meer houvast geven. En met een 8 is gewaardeerd. Klik hier of op de afbeelding om het onderzoek in te zien.

scriptie-teunkolner-fietsenopzuid